Rólunk

Vállalkozásunkat immár 13 éve azzal a céllal hoztuk létre, hogy e sport iránt érdeklődőknek segítsünk a kezdeti első “nehéz” lépések megtételében. Első szezonunkat a szlovákiai Jasna pályáin kezdtük, sok-sok tanulni vágyóval. Mi is együtt tanultuk az oktatás fortélyait, valamint megtapasztaltuk egy régi sí központ újjászületését, fejlesztéseit. A következő tél már a boszniai Jahorinán ért minket, az akkori szlovák meleg tél elő és hó hiány miatt.Szerencsénkre, mivel lehet, hogy eszünkbe sem jutott volna a déli 

  balkánon, Szarajevó melletti sípályát felkeresni vállalkozásunk helyeként. Pedig 1984-ben téli olimpiát rendeztek itt.

Itt is beindultak a fejlesztések (új 6-os ülős felvonók, 3-4 csillagos hotelek és a hóágyúrendszer). Itt együtt él a háború előtti múlt a fejlődő jelennel. 12. szezonunkat kezdjük Jahorinán. Kevés olyan pontja van a pályarendszernek (mely kb. 30 km), amit ne ismernénk, így tanulóinkat jó vendéglátóként, rutinosan nagy helyismerettel, szeretettel várjuk.

Elkészült a kibővített kölcsönző és szerviz. 

Snowboard iskolánkat azzal a céllal indítottuk, hogy azoknak segítsünk akik kacérkodnak a gondolattal, hogy ezt a fantasztikus téli sportot kipróbálják, megtanulják. Saját bőrünkön tapasztaltuk, hogy segítség nélkül milyen küzdelmes az indulás, épp ezért adjuk a szükséges eszközöket az első lépésekhez. Felszerelésbérlés, kezdők oktatása kedvező áron, bulis helyszíneken, felejthetetlen kiegészítő programok mind-mind azért, hogy megfertőzve újra és újra várjuk a telet. Az oktatáshoz minőségi felszerelést biztosítunk ( bakancs, kötés, deszka, Apo, Atomic, Hammer, Elan, K2, Jones, Nitro stb.) márkákból  gyerek mérettől az óriásig.

Akik a hétvégéket levezénylik:

Szabolcs István
06 30 9503 186
okleveles snowboardoktató
 
Pestuka Szilvia 
06 20 942 4478
snowboard oktató
Jesenski Kornél
06 20 317 0377
délvidéki összekötőnk, buliszerviz
Aleksandr
síoktató

Oktatónként 5-8 fő a kezdő csoportok nagysága.